siinä se on aika viime aikoina kulunut. Mutta ei pidä valittaa, kohta se loppuu ja edessä on töihin paluu, kolme viikkoa enää vauvan kanssa kotona oloa ja sitten back to work. Aika hurjalta tuntuu jättää vauva, mutta toisaalta hän jää kotiin ja oman isänsä kanssa, joten sen puoleen ei pidä kantaa huolta ja aamuisin lähdöt on helppoja, kun ei vielä tarvi viedä hoitoon. Enää reilu kaksi viikkoa ja sitten lennetään kotiin Espanjaan! Auto ja iso kasa tavaroita on jo lähtenyt ja mielessä alkaa jo siintää Espanjan asiat ja kaikki jutut mitä siellä odottaa hoitamista ja laittamista. Toimistoissa juoksua, lääkärissä ravaamista, uuden liesituulettimen ostoa, vesivahingon ilmoittamista vakuutukseen, uuden maton, verhon, pöytäliinan, päiväpeiton etc. asettelua, vauvan syöttötuolin ja kävelyopettelutuolin kasaamista, pinnasängyn hankkimista, autojen katsastukseen viemistä, uuden auton tsekkailua ja ties mitä. Ihan kiva palata, vaikka on se aika mennyt täälläkin kivasti kotona äitiyslomalla vauvan hoidossa, huuto.netissä surffaten ja kirjoja lukien. Musta on tullut kirjastoauton suurkuluttaja täällä Suomessa, olen lukenut tosi paljon suomalaisia kirjoja mitä en ole saanut käsiini Espanjassa.

Pojat on ainakin viihtyneet, kaikin puolin. Kavereita on tosi paljon ja pojat hengailee ja liikkuu vaikka missä keskenään, eilen vanhin kävi yksin bussilla Kannelmäessä kaverin luona ja huomenna on lähdössä Nummelaan yökylään bussilla. Kamala miten nopeesti aika on mennyt ja isoja pojat jo on! Huomenna hänelle pidetään luokassa läksiäisiä nyyttäreiden ja pelien merkeissä. Tosi kivasti ajateltu opelta. Keskimmäiselle tätä kunniaa ei suotu, ei taida olla oman opensa suosikkeja... viimeksi tänään toi kotiin jälki-istuntolapun... taas vaihteeksi. Oli kiusannut 6-luokan tyttöjä ja myös oman luokan poikaa. Alkusyksy oli tosi hurjaa, sitten poika rauhoittui ja nyt taas, saa nähdä mikä on käyttäytymisnumero...

Tänään on poikien joulujuhla koulussa, keskimmäisen luokka esiintyy, esikoisen ei kuulemma. Mutta tässä esikoisen hieno taideteos Pablo Picasson tyyliin: