En tiedà mistà aloittaisin... Ehkà kuitenkin tàllà hetkellà eniten pinnalla olevasta. Kaksi pàivàà kun miehet ovat olleet tààllà ja mun hermot menee. Ensinnàkin kàmppà on ihan kauhistuksen kanahákki ja kuinka má puunasin ja pesin ja jopa sisustin náiná kolmena viikkona kun oltiin poikien kanssa kolmisteen. No, kaikki se vaiva ja laittaminen on muisto vain... Ja ehkà mulla oli jotain aivan kummallisia ajatuksia ja odotuksia mein perhe-elámàstà (ettá sità osaakin olla idiootti!) kun oltiin vàhàn aikaa erillààn, mutta ei se menekààn niin. Molemmat oltiin kuviteltu ettá kauhea ikàvà, mutta eilen jo riideltiin kadulla naamat punasena!! Heh heh, tosi kivaa joo... Ehká ne odotukset tekikin meille náá tepposet ja molemmilla meinaa mennà hermot pienimmistàkin jutuista. Tiedá sit... Toivon vaan et arki alkais jo! Vaikka omat tyòt tuntuukin nyt ihan kauheen kaukaisilta jutuilta ja meinaa iskeá ahdistus siitákin. Huomaan olevani kuin perseeseen pistetty karhu joka saattaa ràjàhtàà ja suuttua mistà vaan.

Kun nyt náin negatiivisesti tuli aloitettua, syydetààn sitten kaikki muutkin kauheudet táhán alkuun. Mein kotimurron lisáksi táállá páin maailmankolkkaa on sattunut kaikenlaista. Málagassa on yritetty kaapata kaksi lasta! Aivan oikein, ja molemmat kaupassa. Toiselta oli ainakin jo leikattu hiukset ja puettu eri vaatteisiin. Tapahtui El Corte Inglésissá ja kun áiti huomasi lapsensa kadonneen, kaikki uloskáynnit suljettiin ja áiti oli yhdellá ainoalla uloskáynnillá tarkkailemassa ulosmenijòitá ja tunnisti lapsensa vaikka námá muutosyritykset oli jo tehty. Toinen oli ollut jossain Mercadonassa (supermarket) enká tiedá enemmán yksityiskohtia. Joten aika hurjaa!

Sitten iloisempia asioita. Olen saanut sisustuspuuskan ja ostanut parvekkeelle kukkia ja muutenkin kotiin pikkukráásáá. Ollut jotenkin tosi kiva laitella kaikkea pientá. Eilen tavattiin myós meidán vuokranantajat ja káytiin kahvilla ja kaiken rupattelun lomassa ehdotettiin, ettá tehtáisiin sopimus keskenáán ilman válittájáá. Támán myótá selvisi, ettá ruotsalainen kiinteistòválittájà on sahannut meitá linssiin ihan urakalla. Kuukauden válityspalkkion lisáksi on ottanut kuukausittain 50 euroo lisáá. Onneksi vuokranantajat suostuivat ehdotukseen ja ensi kuusta alkaen ollaan keskináisessá vuokrasuhteessa ja mein vuokra putoaa 75 euroa siitá, mitá tássá kuussa maksettiin, kun oli tullut nousua (siitákin noususta vain 25 olisi mennyt omistajalle ja toiset 25 ruotsalaiselle idiootille). Mutta nyt mun pitàà taas lopettaa, láhden miehen kanssa vaihtamaan meille lukkoa kotioveen. Chao!