Tulevat juhlat pakottivat mut eilen kuitenkin Ikeaan. Ja hyvä niin. Vaikka kukkaro taas kevenikin, niin tuli ihan kiva fiilis ja kassiin kertyi muutakin kuin ruokapöytä ja tuolit.
1320691.jpg
Ostin nimittäin poikien huoneeseen uusia pieniä pyöreitä erivärisiä mattoja ja raidalliset verhot, jotka pitäisikin ommella tässä lomalla, sekä verhotangon, koska meillä on joka ikkunassa sellaiset vaneriset systeemit verhokiskojen päällä. Haluan niistä pikkuhiljaa eroon ja ajattelin aloittaa poikien huoneesta. Pahaksi onnekseni se itse tanko jäi Ikean kärryyn, joten ensi viikolla täytyy käydä hakemassa uusi. Onneksi se oli vain alle 4 euroa. Ja yksi matto vielä lisää lapsille, huone jäi jotenkin vajavaiseksi kun niitä mattoja ei ole tarpeeksi. Niin, ja yksi ruokapöydän tuoli lisää, pöytä kun on levitettävä. Vessaan ostin myös kuivakukkia ja maljakon. Kummasti reissu piristi mieltä ja itse pöydän ja tuolien kasaaminen myös, vaikka olikin aikaa vievää. Silti tykkään kasata näitä juttuja. Ja itse reissu oli luksusta, pääsin yksin, kiertelin ja katselin ihan rauhassa ja join kahvit Dajm-kakun kera. Nami nami.
Olohuone alkaa olla valmis, sekin a la Ikea.
1320724.jpg
Esikoinen huomautti eilen, että tää koko asunto on Ikeaa.

Monta juttua on vielä laittamatta, mm. ulko-oven paikan vaihto ja sitä myöten eteisen ja keittiön sisustelu, mutta pikku hiljaa. Raha kun ei kasva puissa.

Nyt on ruvettava laittamaan miehille sapuskaa. Meinasin tehdä linssejä, lentejas, saa nähdä mitä siitäkin tulee.