Olipa kiva lauantaipäivä ja miten nopeesti se menikään! Yöllä tuli kukuttua tosi myöhään, seikkailin blogistaniassa ja pääasiassa lueskelin uuden blogituttavuuden "Matkalla Brasiliaan" sivuja yli kahteen. Tosi mielenkiintoista elämä toisella puolella maapalloa. Tästä syystä nukuin aamulla varmaan johonkin kymmeneen. Sitten tulikin kiire, meidän piti käydä poikien kanssa ruokaostoksilla viikonloppua ja alkuviikkoakin silmällä pitäen, koska tiesin, ettei myöhemmin ainakaan tänään ehditä. Ruokakaupasta kauhealla vauhdilla kodin kautta mun töihin, meillä oli tänään koulupäivä korvauksena viime viikkoisesta vapaapäivästä, jonka halukkaat viettivät Sierra Nevadassa ja osa oppilaista vietti silloin vaan vapaapäivää kotona. Meillä oli koulussa lyhennetty perjantain lukkari ja tästä syystä mulla oli vain yksi tunti, jota en myöskään loppujen lopuksi pitänyt. Espanjan kerhoon ei ollut jäänyt kuin yksi oppilas eilisen 16 sijaan, joten menin hänen kanssaan natiivikerholaisten ryhmään jota vetää espanjalainen kollegani. Joten pääsin itse helpolla ;) seurasin vain toisen tuntia ja komensin omia kakaroita, jotka olivat paikalla avointen ovien takia.
Koulusta lähdettiin työkaverin ja hänen lastensa kanssa uuteen puistoon, joka on avattu meiltä noin 15 kilsan päähän. Olipa hieno ja siisti ja toimiva puisto, lapset viihtyivät tosi hyvin. Monenlaisten leikkihärveleiden lisäksi oli pieni tekojärvi, johon pääsee soutelemaan vuokraveneillä. Mutta tänään niitä jostain syystä ei vuokrattu tai sitten oltiin väärään aikaan yrittämässä.
1378301.jpg
Mutta puistossa oli hienoja tykkejä ja maanalaisia juoksukäytäviä sekä katselutorni, josta tähysteltiin aikoinaan merelle vihollisia.
                                    1378303.jpg
Koristeellisia penkkejä ja suihkulähteitäkin oli useita. Ensi kerralla otetaan kuopuksen kanssa rullaluistimetkin mukaan, isompi päätti ottaa kauko-ohjattavan auton. Puistossa risteilee asfaltoitu kävely- ja pyöräilytie, jota voi myös luistella ja käyttää auton ulkoilutukseen.
      1378307.jpg

Puistosta kotiutumisen jälkeen meille tuli yksi suomalainen kaveri kylään, katsomaan uutta kotiamme ja muutenkin viettämään iltaa. Tein pizzaa ja höpöteltiin monta tuntia.

Äskettäin soitettiin miehelle Kuubaan. Siellä hän vaan oli rannalla lomailemassa! En ole yhtään kade, en. Ja tän Kuuban reissun takia joudun uhrautumaan ja heräämään aamulla 5.30 nauhottamaan formuloita, kun en osaa laittaa ajastusta päälle.