Lennot maanantaina meni oikein hyvin ja jouhevasti. Ensin lennettiin Malagasta Madridiin, siellä meillä oli tunnin vaihto ja sitten suunnattiin Köpikseen. Kone Madridista lähti puoli tuntia myöhässä ja kaverin kanssa jännättiin miten käy, ehditäänkö Kööpenhamina-Hki koneeseen, kun vaihtoaikaa vaan 45 minsaa, mutta kone ottikin ilmassa kiinni aikaa ja laskeuduttiin Tanskan kamaralle ihan ajoissa. Joten kaikkiin koneisiin ehdittiin ja laukutkin tulivat kaikille meille ainakin perille. Kaverit jatkoivat vielä yöjunalle Ouluun, ja meitä tuli mies kentälle vastaan.

Tämä viikko on nyt vietetty aamupäivisin puistossa, sitä ennen on katsottu Serranon perhettä telkkarista ja muuten vaan oleskeltu enimmäkseen sisällä. Pojat oli mun tädillä yökylässä yhden yön ja eilen me oltiin kaupungilla alennusmyynneissä. Löydettiin molemmille pojille kangaskengät ja pienemmälle kahdet farkut ja collegehousut. Isompi löysi itselleen vielä kesätakin. Esikoisen kummikin oli sattumalta kaupungilla miehensä kanssa, joten moikattiin heitäkin vielä kahvilassa ennen kotiin lähtöä.

Kohtapuoliin lähdetään kylään kaverille, joka kutsui meidät omatekoiselle pizzalle. Toivottavasti vauvakin on hereillä, ollaan nähty heitä puistossa aamupäivisin, mutta vauva on vetänyt vain sikeitä. Huomenna pääsen yksin serkun vaimon kolmekymppisille, tosi kivaa, pelottaa vaan miten tarkenen sifonkimekossa tässä jäätävässä Suomen kesäsäässä. Sukkahousut piti ostaa eilen mekon alle...