Anteeksi kauheesti blogini seuraajat (jos teitä enää on?...) tämä hidastunut blogitus. Koska en saa omaa konettani verkkoon, en pysty lisäilemään kuvia tänne ja sen vuoksi ei ole kauheasti innostanut bloggailla. Mutta kahden viikon kuluttua kun ollaan jo ikiomassa kodissa ja oma langaton toivottavasti pelaa, niin päivitän joitakin fiiliksiä sitten Suomen lomaltakin.

Päästiin sitten Lintsillekin yksi lauantai ja viihdyttiinkin siellä vaatimattomat yhdeksän tuntia. Seuralaisetkin vaihtuivat välillä, mies luovutti jo vajaan 4 tunnin jälkeen ja meidän aamupäivän kaverit eksyivät, mutta iltapäivällä serkku perheineen tuli seuraksi ja sain vähän itse huilata kun hän vei lapsia laitteisiin.

Sääkin lämpeni viime viikolla ihanasti ja päästiin uimareissuille, käytiin yksi päivä Stadikalla ja toinen kerta Kumpulassa. Pojat on aika hurjia vesipetoja, ne on hypänneet jo viitosesta! Sinne ne vaan painelee hyppytorniin ja vasta jälkeenpäin ilmoittaa, että oltiin muuten vitosessa... huh huh sanon minä, mutta pojat on uineet jo kolmisen vuotta täyttä päätä ja ovat tosi rohkeita vedessä, joten sen suhteen ei ole ongelmaa.

Sosiaalinen elämäkin on taas vaihteeksi kukoistanut, olen tavannut kavereita ja käynyt ulkona syömässä. Mikä sen mukavampaa kuin päivittää vanhojen kavereiden kanssa kuulumisia ja parantaa maailmaa, I love it! Miehen kanssa ollaan saatu myös kivasti omaa aikaa, kun pojat ovat jo olleet hetken keskenään kotona ja ollaan päästy pyöräilemään. Viikonloppuna tuli ex-tempore lähtö Tallinnaan puolen tunnin varoituksella. Pojat olivat lähteneet lauantaina yökylään kaverilleen ja me käytiin miehen kanssa pitkällä pyörälenkillä Hietsun kautta Kaivariin, missä syötiin jäätelöt ja seurattiin benji-hyppyjä. Sieltä poljettiin keskustan ja Töölönlahden kautta kotiin. Mietin koko iltapäivän mitä tekis, yritin houkutella kavereita jonnekin mutta kukaan ei oikein innostunut. Mies oli veljensä ja kavereidensa kanssa meidän viereisessä puistossa istuskelemassa ja joskus kahdeksan aikaan tulee sisään ja kertoo lähtevänsä poikien kanssa Tallinnaan. Mä tietysti hermostuin niin, että sen oli pakko pyytää mut mukaan. Kelasin vähän aikaa, että lähdenkö neljän kuubalaisen matkaan reissuun, kun aikomuksena oli bailata koko yö Tallinnassa. Hetken mietittyäni ajattelin et mukaan vaan, ja hammasharja ja vaihtopaita käsilaukkuun. Reissu oli tosi kiva, bailattiin yhdessä salsapaikassa ja muutamassa muussakin. Onneksi miehen veljellä on Tallinnassa kaveri, jonka luo päästiin nukkumaan muutamaksi tunniksi. Sunnuntaina meillä oli liput klo 14 laivaan, josta lahjakkaasti myöhästyttiin. Joten saatiinpahan nauttia ihanasta kesäpäivästä kauemmin Tallinnassa, mahduttiin vasta 18.30 laivaan ja satamasta suoraan hakemaan poikia kotiin...