Vielä muutama hankinta, joulukuusi ja koristeet ja sen lisäksi ruokatarvikkeita. En tiedä kumpi kuusi löydetään, aito vai teko, pojat haluaisivat aidon. Ollaan vaan niin myöhään liikkeellä, että voi olla hankala löytää ja sitten jos löydetäänkin, hinta voi olla tosi suolainen.
Lanttulaatikko ja karjalanpiirakat on pakkasessa, tänään meinaan tehdä joulutortut ja karjalanpaistin, rosollin ja sienisalaatin valmiiksi. Mies paistaa huomenna vielä kinkun. Siinä sitä sitten alkaa ollakin meidän jouluruuat. Vielä jos keittää perunat ja tekee jälkiruuaksi luumukiisseliä kermavaahdolla, niin avot.
Pojat odottaa kovasti aattoa ja lahjoja, pukkiin eivät kuulemma usko ja väittävät, että mä ostan kaikki lahjat. Näin ollen eivät myöskään halua, tai varsinkaan isompi, että meille enää mitään pukkia tulee. Joten ei kai sitten tule näkyviin, käy vaan tuomassa lahjat sillä välin kun pojat on saunassa tai jossain muualla. Lauantaina pojat kävi postilaatikolla ja sieltä löytyikin molemmille pojille pehmustetut kirjekuoret ja molemmissa oli kotimaiset elokuvat, toiselle Risto Räppääjä ja toiselle Myrsky. Myrsky katsottiin jo samana iltana ja Risto Räppääjä sunnuntaiaamuna. Oli kyllä mieluiset lahjat ja tulivat hyvään saumaan, joulunalusaikaan. Ensin harmittelin mielessäni kun ne löysivät, olisin itse laittanut pukin konttiin, mutta ei kai sillä nyt mitään väliä milloin saivat loppujen lopuksi. Eilen kävin hakemasta postista kaksi Suomesta tullutta pakettia ja ne säästetään yhteisestä sopimuksesta jouluaatoksi. Kiitokset vaan lähettäjille!!! Mä oon ollu tosi laiska tänä vuonna, en ole lähettänyt yhtäkään joulukorttia enkä edes kummilapsille paketteja. Katsotaan saanko ne menemään alkuvuoden puolella...
Olin eilen neuvolassa ja vauvan sydän löi ihan normaalisti ja nyt tunnen potkutkin jo selvemmin. Parin viikon päästä on taas ultra.

Tunnelmallista joulua teille kaikille!