Kuopukselle nousi maanantaina kuume. Oltiin luvattu lähteä kavereiden kanssa Ikeaan pyörimään ja lihapullille, joten sinne mentiin, vaikka poika näytti koulupäivän päätteeksi vähän sairaalta. Ikeassa tuli sitten tosi väsy hänelle ja oli silmistä ja poskista kuumeisen näköinen. Tiistaina ei sitten raukka päässyt koulun retkelle Selwoon, isoon eläinpuistoon Esteponassa. Esikoinen oli siellä kaverin ja tämän äidin kanssa. Lähdin myöhään iltapäivällä töihin ja jätin pojan yksin kotiin, jäi päiväunille ja olikin nukkunut sen pari tuntia kunnes isoveli tuli retkeltä kotiin. Kyllä pojat alkaa olla jo isoja, nyt sen vasta tajuaa, kun haluavat ja pystyvät olemaan jo hetken itsekseen kotona. Nyt vaan ei ollut niin kiva jättää kun oli kuumettakin, mutta oli pakko. Tänään olin vain kolme tuntia töissä ja kuopus jäi taas itsekseen filmien pariin, hyvin oli mennyt. Kuumetta ei ollut enää iltapäivällä, joten huomenna yritetään kouluun. Mulla oli sitten vastaavasti tänään tosi huono olo, koko kroppa tuntui tosi väsyneeltä ja pää meinasi haljeta. Otin äskettäin vasta Paracetamolia ja nyt olo on ihan ok, toivotaan ettei tauti iske nyt itselle eikä esikoisellekaan, meillä kun on viikonlopuksi harvinaisempaa menoakin.

Kuumeen lisäksi sairastuvalla on "kärsitty" muistakin vaivoista. Kuopuksen korvisreikä oli yhden yön aikana rupeutunut ja sitä saatiin aamulla sörkkiä. Onneksi meni korvis vielä kuitenkin läpi, vaikkakin verta tuli. Niin, muutes, pojat on ottaneet molemmat vasempaan korvaansa reiät. Villitys ehti olla jonkun aikaa ja Kuubassa he etsivät korviksia abuelon kanssa ja lopulta löysivätkin mieluiset. Kotiin päästyä käytiin tekemässä reiät ja nyt on jo korviksiakin vaihdeltu alkuperäisten ammuttujen tilalle. Pojilta lähti myös taas yhdet maitohampaat, eilen esikoiselta ja tänään kuopukselta. Suut on ihan koloja täynnä.

Miehen kanssa on soiteltu ja meilailtu paljon, ikävä on kaikilla, mutta kaipa tämä aika tästä nopeasti lopulta kuluu kesään. Oma mieli alkaa olla jo kesässä, vaikkei Suomessa todellakaan ole edes vielä kunnolla kevättä. Täällä oli viime viikolla ihanan lämmintä, nyt viileni eilen taas pikkuisen. Hellettä en kyllä vielä kaipaa, on sen verran masua ja pelkään loppuraskauden turvotusta, mutta sehän tulee joka tapauksessa, olkoot helle tai ei, ainakin muissa raskauksissa jalat oli tosi pölkyt loppuajan. Kolmen viikon päästä on viimeinen ultra, katsotaan sitten miten poitsu jakselee.