Mitä sitä voisi tehdä tällaisen paksun mahan kanssa?

1242828229_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eilen nimittäin kaveri tuli meille pesemään ikkunoita ja innostuin siinä sitten itsekin auttelemaan. Illalla pesin vielä yhdet terassin ovet itsekseen. Myöhemmin illalla tuli kauhea olo yhtäkkiä. Sanoin pojille, että täytyy varmaan kohta lähteä. Ei mulla ollut supistuksia, oli vaan yleinen paha olo, toisaalta tuntui, että on nälkä ja toisaalta taas ettei saa mitään alas. Tein sitten kuitenkin siinä samalla ruokaa ja nojailin pöytään ja lopulta söin, ja olo helpottui pikkuhiljaa. Ehkä verensokeri oli päässyt laskemaan tai sitten verenpaineet oli tosi alhaalla. Oikeesti mä odotin jo, että supistukset alkaa ihan heti. Yökin meni tosi levottomasti nukkuessa, tänään otin sitten päikkärit. Joten ehkä ei enää ikkunan pesua...

Olen yrittänyt saada meidän kotia vuokrattua syksyksi, mehän ollaan itse koko loppuvuosi Suomessa, ja hankalalta on näyttänyt. Nyt vihdoin lopulta yksi perhe ilmoitti, että he vuokraavat elokuusta vuoden loppuun, kun suostuin laskemaan vuokraa 100 euroa kuussa. Parempi sekin kuin ei mitään, koska lainanlyhennykset juoksee koko ajalta ollaan täällä tai ei. Tästä riippui myös meidän varsinaisen ulko-oven teko. Olin nimittäin ajatellut, että jos saadaan vuokralaiset syksyksi, niin sitten raaskin tehdä ulko-oven oikealle paikalleen, mutta jos joudutaan maksamaan koko syksy tyhjästä kodista, niin siinä tapauksessa oviremppakin saa jäädä. No, maanantaina kävin jo yhden kaverin kanssa katsomassa ovia ja mieluinen ja oikean värinen löytyikin, joten nyt kun sain vuokralaisista vahvistuksen, niin tänään lähden tilaamaan vielä oven. Tältä näyttää meidän tuleva eteinen nyt:

1242829217_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tuohon keskelle seinää tehdään reikä ja siihen tulee varsinainen sisäänkäynti. Tilaa on jo nyt käytetty eteisenä, vaikka tulemmekin sisälle keittiön kautta, eli täältä:

1242829406_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämä ovi jää sitten pelkästään ikkunaksi ja alaosan ikkunaan laitan jonkin liimautuvan muovihommelin, joten siitä ei näe varsinaisesti läpi, mutta valoa tulee kyllä. Ja verho leikataan lyhyemmäksi. Tarkoituksena on hommata oven eteen joku tarjoiluvaunu tai muu vastaava pöytätaso. Onpa ihanaa kun ei sitten tarvitse enää kompastella poikien kenkiin keittiön lattialla. Kaverin mies on lupautunut tekemään homman jo tulevana viikonloppuna! Jes! Huomenna tai perjantaina täytyy raivata eteinen tyhjäksi tavaroista ja muutenkin suojata muuta osaa asunnosta, ettei koko kämppä pölyynny. Toivotaan, että bebé kestää vielä viikonlopun yli mahassa.