Bloggailu on ollut jäähyllä yli kuukauden, kun en päässyt kirjautumaan tänne kojelautaan enkä saanut vaihdettua salasanaakaan, mutta nyt onnistui jostain kumman syystä.

Aika on rientänyt hirveätä vauhtia ja on jo elokuu käsillä ja kohta koulutkin alkavat. Heinäkuussa olen tavannut kavereita, pääasiassa kaverit ovat käyneet meillä kylässä. Käytiin myös kummipojan yksivuotissynttäreillä, ollaan oltu Lappeenrannassa mummolassa kahteen otteeseen ja saunottu enon mökillä. Yksi kummitytöistä kävi moikkaamassa meitä ja toista kummityttöä tavattiin puistotreffeillä isommassa porukassa. Ollaan minigolfattu Helsingissä entisten naapureiden kanssa, ollaan shoppailtu Forumissa, Itiksessä ja Kampissa poikien kanssa. Yksi helteinen perjantai vietettiin Kumpulassa maauimalassa, missä pojat pomppivat hyppytorneista kuin vanhat tekijät. Vanhin veljeksistä täytti 10 vuotta, mutta ei vietetty varsinaisia synttäreitä enää. Helsingin kummitäti kävi kahvilla ja Turun kummitädin ja hänen poikansa kanssa vietettiin Lintsillä yksi päivä. Mun täti kutsui meidät ulos syömään pojan synttäreiden kunniaksi ja tarjosi meille maittavat ateriat. Kiitos siitä! Tapasin myös meidän tulevat Espanjan vuokralaiset yhtenä päivänä, tosi ihania ihmisiä. Toivotaan, että viihtyvät meillä! Lappeenrannassa kyläiltiin myös vanhan kämppiksen luona, oli kiva nähdä tosi pitkästä aikaa. Nyt ollaan Jyväskylässä myöskin vanhan kaverin luona kylässä, tultiin eilen ja käytiin rallien pit stop-alueella katselemassa autoja. Kaveri lähti viemään miesporukkaa viimeiseen erikoiskokeeseen metsätaipaleelle, niin näkevät myös autoja tosi vauhdissa. Pojilla on ollut muutenkin älyttömän kivaa täällä kaverin tyttöjen kanssa. Tänään on vielä edessä kotimatka Helsinkiin, toivotaan ettei ruuhkassa.

Vauva on käynyt neuvolassa ja 7 viikon ikäisenä pituus oli 59 cm ja paino 5925 g. Tosi iso (lue pullea) jässikkä. Muuten Randylla ei ole kauheasti vielä säännöllistä rytmiä, vaan syö miten sattuu ja nukkuukin miten sattuu, paitsi öisin ei vaadi seurustelua vaan rauhoittuu tissiin, mitä sitten imeskelläänkin vähän väliä. Mä saan kuitenkin nukuttua siinä ihan hyvin, kun poika on vieressä kainalossa. Tämän viikon torstaina eli vajaa 2 kuisena poika kääntyi sitten kaksi kertaa mahalleen! Saa nähdä jääkö liike jo repertuaariin vai oliko "vahinko".